Κυριακή 10 Απριλίου 2011

10 Απριλιου 2011

Φοβερή ομιλία Τσίπρα σήμερα   κλικ

Ο Αλέξης Τσίπρας εκφώνησε σήμερα μια ομιλία με πολλά και σημαντικά σημεία.Αξίζει να διαβαστεί προσεκτικά, αν και πολύ μεγάλη.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

"Ανεβάστε τους τόνους λοιπόν. Γιατί αν κρατάτε τους τόνους χαμηλά, κανείς δεν θα σας λάβει υπ όψιν σε όλους αυτούς τους σχεδιασμούς. Σχεδιασμούς που αφορούν τη ζωή μας".


" Αν λοιπόν γι αυτά μας κατηγορούν, ναι φταίμε και είμαστε περήφανοι που φταίμε. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν φταίμε μόνο μείς. Δεν φταίει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Φταίει ότι αυτός ο λαός, που παρά τις επιθέσεις και τα σοκ που υπέστη, επιμένει στο δικαίωμα για αξιοπρεπή δουλειά και ζωή. Φταίνε τα νέα τα παιδιά, που επιμένουν να ζητάνε μόρφωση και μέλλον . Φταίνε οι κάτοικοι της Κερατέας που ζουν στρατιωτικό νόμο και βλέπουν δικαστικές αποφάσεις να μην εφαρμόζονται για να προστατευτεί ο μεγαλοεργολάβος. Φταίνε οι συμβασιούχοι στο Δήμο της Αθήνας που δίνουν έναν αγώνα για την ποιότητα ζωής όλων μας. Για να έχουν τα παιδιά παιδικούς σταθμούς και για να μπορούν να μαζεύονται τα σκουπίδια. Φταίνε οι άνθρωποι του μόχθου, που δεν αποδέχονται να δουλεύουν αποκλειστικά για τα κέρδη του κεφαλαίου. Φταίνε όλοι όσοι επιμένουν να υπερασπίζονται την δημοκρατία και το δικαίωμα στη διαμαρτυρία. Φταίει και η υπερηφάνεια και η αυτοεκτίμηση που αναπτύσσεται στην κοινωνία, απέναντι στην πιο αισχρή πολιτική εξαπάτηση που είδαμε ποτέ. Αυτά φταίνε πιο πολύ κι από τον ΣΥΡΙΖΑ".

1 σχόλιο:

habilis είπε...

φταίμε και εμείς που ψηφίζουμαι πολιτικούς που δεν κάνουν την δουλειά τους που είναι η παραγωγή πολιτικών ιδεών για το πως λύνετε το πρόβλημα συγκεκριμένα .